woensdag 22 juni 2011

Nieuwe webwinkel

Hallo allemaal,

ik heb nu een echte officiële webwinkel en ben daar heel erg druk mee geweest de afgelopen tijd en zal er de komende tijd nog steeds druk mee zijn. Je denkt dat doe je even...Nou niet dus. Ik moet van vele artikelen foto's maken en die wil ik er dan ook nog een beetje leuk uitlaten zien dus ze moeten bewerkt worden of geknipt. Vervolgens moet er een tekst bij maten en nog veel meer romp slomp. Je wordt trouwens meteen door gelinkt als je op "The Wouw Factor Shop" klikt. Ik ben leuke dingen aan het inkopen om de artikelen op een andere manier naar jullie te kunnen verzenden. Zoals dit kant bijvoorbeeld.
Dat ziet er toch leuk uit als je zo'n pin krijgt met 1 meter kant erop of niet soms?? Dat is toch veel leuker als zo'n plastic gripzakje. Zo heb je 1 meter kant en meteen een leuke pin die je weer voor iets anders kunt gebruiken. Ook heb ik houten lepels gekocht waar ik lint om de steel ga wikkelen. Puntzakjes dat op een gevouwen krant lijkt waar kleine frutseltje in kunnen worden gedaan voor het verzenden. En ik vind dat er super gave stans pakketten instaan waar je vele projecten mee kunt maken.
Ik zou zeggen het is echt de moeite waard om er eens door heen te snuffelen. En mail het adres door aan anderen zodat zij ook eens in mijn webwinkel kunnen rond snuffelen.

Ik wens jullie heel veel snuffel plezier in de nieuwe webwinkel.En weet dat er wekelijks nieuwe dingen worden toegevoegd.

Groetjes van een hele hard werkende webwinkel vullende,
Connie van der Wouw

Geen opmerkingen: