donderdag 8 september 2011

Bij Tim Holtz een technieken workshop gevolgt

Hallo,

Op zondag 4 september heb ik de techniek class van Tim Holtz gevolgd. Niet dat ik die nodig had, maar het was wel heel erg leuk om van hem eens een les te volgen. Zoals al eerder op mijn blog vermeld hadden Nancy Jongenotter en ik (Connie van der Wouw) een cadeau voor hem gemaakt en hij was daar erg van onder de indruk. Hij heeft het dan ook al op zijn blog gezet http://timholtz.typepad.com. Alleen is er wat van gesneuveld, maar hopelijk kan hij het nog repareren. Hier even het origineel zo als ik hem aan hem heb gegeven. En dit zit in het eerste boek:In het 2 de boek zit een mini album gemaakt in een oude portemonnee In het 3 de boek zitten dingen die Tim nog niet heeft zoals een aantal glimmermist maskers van zijn eigen stanzen een extra brilletje wat er ook boven op zit en ik heb er kleding maten lint en had er ook nog 4 kroontjes voor kroontjes pennen ingedaan. Hij was er heel erg blij mee. Zoals je kunt zien was hij er echt blij mee.


Nu dat ik nog meer passie heb gekregen om te werken met distress is het dan ook de bedoeling om een soort gelijke workshop te geven met verschillende technieken. Dus zou je dat willen mail me dan gerust even en dan ga ik kijken of deze gepland kan worden. Er kunnen maximaal 5 mensen mee doen. Dus heb je een groepje waar je mee wilt komen is dat natuurlijk ook goed.

Groetjes en een fijne dag verder,
Connie

P.S. Op de blog van Tim Holtz http://timholtz.typepad.com/ kun je bij Home again...home again me vinden op de foto onder de boeken. Ik zit daar met een behoorlijk rood hooft (was giga warm daar)en in een blauw-zwart hemd /shirt bij het flesje water met wat blond haar.

1 opmerking:

joke zei

jeetje connie wat een schat!
Wat ziet het er geweldig uit,
hoe krijg je die bladzijden zo gaaf
uitgesneden?

Ik heb zitten zagen in m'n bork,maar het lijkt nergens op!

Groetjes van Joke Sijm.